Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Târg caritabil de Crăciun la un centru comercial din Constanța

ro

18 Dec, 2020 15:36 2252 Marime text
  • Târgul se dechide luni, 21 decembrie, ora 10.00, la centrul comercial VIVO!

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a obiectelor decorative cu tematica sărbătorilor de iarnă.

Expoziția este parte a campaniei inițiată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța „MOŞ CRĂCIUN FACE SCHIMB DE CADOURI! PUNE FAPTELE BUNE ÎN LUMINA SĂRBĂTORILOR! AJUTĂ-I SĂ CREADĂ ÎN MINUNI!“

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța anunță deschiderea expoziției cu vânzare a obiectelor decorative cu tematica sărbătorilor de iarnă!

În jur de 400 de obiecte decorative au fost realizate de copiii și adulții din centrele rezidențiale ale DGASPC Constanța, prețurile de vânzare pornind de la 5 lei.

Mai bine de un sfert din toate aceste decorațiuni sunt unicat și sunt realizate, în  mare parte, din materiale reciclabile precum linguri, furculițe, pahare și cuțite din plastic și carton, hârtie și obiecte de plastic care ar fi fost în mod obișnuit aruncate la coșul de gunoi. Toate acestea au primit viață, formă și culoare cu ajutorul priceperii ingeniozității beneficiarilor noștri care au transormat centrele în adevărate fabrici ale lui Moș Crăciun.

Banii strânși în urma vânzării lor vor fi folosiți în beneficiul copiilor și adulților din centrele rezidențiale, cu ajutorul lor cumpărându-se, printre altele, materie primă pentru următoarele expoziții din 2021 - cele de Paște și Crăciun.

Persoanele care au dorit să le ofere daruri copiilor și adulților din centrele rezidențiale aparținând DGASPC Constanța pot veni la standul nostru să lase cadourile și își vor putea alege orice obiect decorativ își doresc! Pentru că nu vom lăsa nicio faptă bună nerăsplătită!

Expoziția va fi deschisă până joi, 24 decembrie 2020!

Vă așteptăm la cumpărături pentru un Crăciun cu imaginație, transmite DGASPC Constanța.


Sursă foto: DGASPC Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii