Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize plăcute şi daruri, oferite de Arimex Comexim 2000 SRL micuţilor pacienţi internaţi la Spitalul Judeţean Constanţa (galerie foto)

ro

01 May, 2019 00:00 2207 Marime text
Copiii care sunt internaţi în aceste zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa au avut parte de mai multe surprize din partea societăţii Arimex Comexim 2000 SRL.
 
Echipa Arimex Comexim 2000 SRL, cea care se îngrijeşte de hrana de zi cu zi a pacienţilor de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, secţiile de la Agigea, Eforie, Palazu, Dermato-Venerice, de la Spitalul Municipal de Boli Infecţioase Constanţa şi de la Spitalul CFR, nu a uitat de marea sărbătoare a Învierii şi a oferit mai mute surprize copiilor internaţi.
 
În prima zi de Paşti, salariaţii societăţii Arimex Comexim 2000 au luat chipul iepuraşului şi, complotând cu Clovnul Năsucilă (actorul Dan Cojocaru) şi cu Minnie Mouse (Crina Preda Georgiana), au adus Vestea Învierii micuţilor internaţi în Spitalul Judeţean Constanţa şi în Spitalul Municipal de Boli Infecţioase. Aceştia au împărţit tuturor copiilor multă dragoste, zâmbete, încurajări, dar şi dulciuri şi fructe. Micuţii au mai primit în dar creioane colorate şi cărţi de desenat, din care au aflat despre Învierea Domnului Iisus.
 
Apoi, în atmosfera magică de sărbătoare a Învierii Domnului Hristos, printre baloane de săpun, mult îndrăgitele personaje au ciocnit cu micuţii o grămadă de ouă roşii.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii