Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:26 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suită de evenimente, în preajma sărbătorilor Serbarea pomului de Crăciun, organizată de RAJA Constanţa

ro

19 Dec, 2015 00:00 2417 Marime text
Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar magia acestora ne cuprinde pe toţi, mai mici sau mai mari, aşteptând cu nerăbdare şi bucurie în suflet apropierea de cei dragi, împodobirea bradului, dar mai ales sosirea lui Moş Crăciun.
 
Şi pentru că darurile fac parte din farmecul acestei perioade feerice, Sindicatul Liber RAJA Constanţa îi invită pe cei mai mici „membri“ ai săi, copiii angajaţilor SC RAJA SA, luni, la Casa de Cultură Constanţa, unde vor participa la Serbarea Pomului de Crăciun. Aici, ajutoarele Moşului au pregătit pentru cei mici un tărâm de poveste, cu scenete, poezii, cântece şi colinde specifice, menite să ne amintească de Spiritul Crăciunului şi de frumuseţea sărbătorilor de iarnă. Startul spectacolului va fi dat de Fanfara „Muzica Apelor“, vor urma un mini-concert de colinde şi câteva scenete de poveste în care actorii principali vor fi cei mici. La final, copiii sunt invitaţi să descopere, cu complicitatea spiriduşilor, darurile dulci specifice sărbătorilor de iarnă, din sacul lui Moş Crăciun.

Fanfara „Muzica Apelor“ vă invită la concert!


Încă de luna trecută, fanfara „Muzica Apelor“ a demarat o serie de concerte în municipiul Constanţa, adunând în jurul său o gamă largă de spectatori care s-au lăsat purtaţi pe cărarea amintirilor de sunetul alămurilor. Melodii ritmate, dar şi acorduri mai lente s-au împletit armonios în repertoriul fanfarei, care a susţinut concerte la fiecare sfârşit de săptămână. Weekend-ul acesta (19 şi 20 decembrie), cei 28 de instrumentişti vor cânta începând cu ora 16.00, la Maritimo Shopping Center. Pentru aproximativ o oră, instrumentiştii îi vor încânta pe constănţenii de toate vârstele, dăruindu-le câteva momente de muzică bună. Concertul va cuprinde arii şi melodii de muzică uşoară şi populară celebre, valsuri, dar şi bine-cunoscutele colinde, specifice sărbătorilor de iarnă.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii