Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SRL-ul CJC-ului îşi cumpără maşină fără pretenţii Directorul DPPJ - „Vrem o maşină cheală, dar cu aer condiţionat"

ro

11 May, 2011 01:34 2013 Marime text

masina_dppj_-_Clipea_Ionut_SC_Domeniul_Public_Privat_2.jpgSC Domeniul Public şi Privat Judeţean Constanţa, SRL-ul Consiliului Judeţean Constanţa, a publicat, în urmă cu câteva zile, un anunţ de participare în SEAP, prin care solicită achiziţionarea unui autovehicul TDI, Euro 5, necesar pentru desfăşurarea activităţii în cadrul societăţii. „Nu avem pretenţii de niciun tip de autoturism. Vrem doar o maşină care să aibă şapte locuri, care să se încadreze în banii de care dispunem şi să aibă aer condiţionat", ne-a spus directorul DPPJ, Ionuţ Clipea.

Potrivit anunţului de participare, autoritatea contractantă este dispusă să plătească pentru acest autovehicul suma de 111.000 de lei fără TVA, data limită de depunere a ofertelor fiind 16 mai a.c., ora 9.00. Ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 1.110 lei şi să-şi menţină oferta valabilă 90 de zile. Deschiderea ofertelor urmează a avea loc tot pe 16 mai, dar de la ora 10.00. Potrivit datelor caietului de sarcini, autovehiculul trebuie să fie nou (zero km), să fie fabricat în 2011 şi tip Diesel, EURO 5. Maşina trebuie să aibă cutie de viteze manuală, patru uşi - fără portbagaj, capacitate cilindrică sub 2.000 cm cubi, consum mixt de carburant în afara oraşului, dar şi în interior, de maxim 5,7 litri/100 km. În plus, autovehiculul trebuie să vină cu o garanţie de minim doi ani, fără limită de kilometri, minim zece ani la perforare caroserie prin ruginire şi minim trei ani pentru defecte de vopsea. De asemenea, trebuie să se asigure service-ul pe perioada garanţiei şi/sau postgaranţie.

Contactat telefonic, directorul DPPJ, Ionuţ Clipea, ne-a spus că aveau nevoie de această maşină pentru că cele două pe care le au, vechi de zece ani, moştenite şi ele de la Serviciul de Gospodărire Comunală, o Dacia Solenza şi un Renault Laguna, sunt vechi. „Când mergem în judeţ, la comisii, mergem în două maşini şi consumăm mai mult decât ar trebui. Am zis că ne trebuie o maşină de şapte locuri, nu avem pretenţii de marcă, să se încadreze în banii de care dispunem, să aibă tapiţerie de stofă, să consume puţin şi să aibă aer condiţionat. Vrem o maşină cheală, fără pretenţii".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii