Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Spaţiu redus, cheltuieli minime, rezultate maxime“ Preparate sănătoase, gata în mai puţin de cinci minute la Snack Bar Italia

ro

25 Jun, 2014 00:00 1698 Marime text
Grupul Horeca organizează Snack Bar Italia, joi, la showroom-ul din bulevardul Mamaia 292 din Constanţa, începând cu ora 11.00. Timp de aproximativ şase ore, proprietarii de localuri în căutare de idei noi pentru afacerile lor, precum şi curioşii care doresc să descopere tainele celei mai rapide arte culinare vor putea asista la demonstraţii realizate de bucătari cu experienţă în prepararea bucatelor tradiţionale italieneşti.

Snack-barul face parte dintr-un şir de evenimente organizate de Grupul Horeca pentru a oferi cele mai bune soluţii clienţilor săi. Pornind de la ideea că nu oricine are timp pentru gătit, dar toată lumea merită să mănânce sănătos, joi, divizia de food&beverage Horeca va promova produsele companiei Bella Idea Foods, cu o istorie şi o tradiţie de peste 20 de ani în producţia de paste semipreparate congelate. Toate produsele, de la pastele cu ou şi până la sosuri, sunt gătite cu atenţie, din ingrediente naturale, după reţete originale mediteraneene, ce respectă cele mai înalte standarde calitative. Atenţia acordată obiceiurilor alimentare sănătoase este cel mai important principiu după care compania îşi ghidează întreaga activitate.

De asemenea, joi vor fi aduse în atenţia clienţilor snacks-urile Fox, create în urma a numeroase studii realizate atât în Italia, cât şi în alte regiuni europene. Rezultatele acestor teste au scos în evidenţă noile tendinţe de consum şi dorinţa continuă de noutate. Snacks-urile Fox sunt ideale pentru serile lungi petrecute între prieteni, într-un restaurant, alături de băuturile preferate.
Toate aceste noutăţi vin în întâmpinarea clienţilor care se află în căutarea unei modalităţi simple şi avantajoase de a servi o masă în mai puţin de cinci minute.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii