Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:29 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Shoe Box în Constanța Copii nevoiaşi au primit pachete de Crăciun (galerie foto)

ro

27 Dec, 2014 11:48 5583 Marime text
Crăciunul nu este doar o sărbătoare a familiei, dar și un bun pirlej pentru a întinde o mână de ajutor celor nevoiași. Au demonstart-o și cei de la Grădinița cu program prelungit nr.6 Constanța (232 pachete) și Magazinul Bamboo Maritimo (386 pachete), care și-au unit forțele, pachetele și voluntarii și, împreună, s-au apucat de distribuit.

Astfel, în prima zi a campaniei, voluntarii au ajuns la Centrul de plasament „Delfinul” și Centrul de Zi „Ovidiu”, ambele din Agigea, unde au împărțit copiilor 120 de pachete shoebox. A doua zi campania a continuat cu Biserica Sfântul Mina, Constanța, unde voluntarii au lîsat preotului 120 de pachete pentru copiii din familii nevoiașe și cei bolnavi de Sida, a urmat Centrul Arca, tot din Constanța, unde au fost donate 47 de pachete pentru copiii cu dizabilități. În cele din urmă, vountarii au purces la colindat prin sate. Nu, nu cu „Domn,domn să-nălțăm”, ci cu pachete shoebox! Primul sat a fost Ciobănița, au urmat Comana, Orzaru, apoi Topraisar  o comună cu peste 5.500 locuitori), unde, ajutați de  părinte au distribyuit mare parte din pachete (în jur de 200). Restul pachetelor (vreo 130), voluntarii le-au lăsat preotului Vasile din Topraisar pentru a le împărți copiilor nevoiași pe care voluntarii nu i-au găsit acasă sau la care, nu au putut ajunge.

„A fost un shoebox productiv! să dea Domnul, ca la anul să avem parte de, cel puțin, tot atâția oameni cu suflet mare! Mulțumim tuturor celor implicați în proiect!“, a fost concluzia celor implicați în acest proiect de suflet. Shoe Box este o iniţiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face cadouri de sarbatori.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii