Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:14 20 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

UPDATE Școala din Tariverde, fără apă? Ce spune directorul unității școlare

ro

01 Nov, 2016 15:28 2511 Marime textUn cititor al cotidianului ZIUA de Constanța ne-a semnalat pe pagina de Facebook că școala din localitatea Tariverde a rămas fără apă curentă de două săptămâni: „În localitatea Tariverde, de mai bine de două săptămâni, pe mai multe străzi nu avem apă începând cu școala, unde copiii abia pot folosi baia, deoarece nu există apă, iar femeia de serviciu cară apa din vecini pentru a aduce apă în școală. Toată această problemă se pare că este din cauza unei fisuri a țevii de apă, chiar în fața școlii și încă nu au reparat-o, iar când am întrebat pe cei responsabili, ni s-a răspuns că sunt țevile încurcate și nu se pricep să repare. Asta este scandalos!”, s-a plâns cititorul.

Contactat telefonic, directorul instituției școlare, Beregoi Mirela, a declarat că problema a fost rezolvată, nefiind vorba de o avarie care ar fi ținut două săptămâni: „A fost o problemă tehnică, s-a spart conducta chiar în fața școlii, dar s-a remediat în timp util și este apă curentă la școală în acest moment.”
 
Am încercat să obținem un punct de vedere și al primarului comunei Cogealac, Gheorghe Alexa, care nu a putut fi contactat telefonic. Vom reveni ulterior cu răspunsul primarului.

UPDATE:
Administratorul de la Gospodărie Apă Canalizări al comunei Cogealac ne-a contactat telefonic din partea primarului Alexa și a declarat că avaria a fost remediată într-un timp scurt: „Au fost probleme, într-adevăr. S-a lucrat o zi, iar a doua zi au avut apă, în nici un caz două săptămâni. Au și o sursă proprie a lor de apă și o să încercăm să-i racordăm și pe sursa lor, în caz de se vor mai întâmpla avarii de genul.”
 
Sursă foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii