Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Bianca Niţă, mica vedetă de la Şcoala „Remus Opreanu

ro

31 Jan, 2012 00:00 8974 Marime text
eleva.nitabianca_1_.jpgBianca Niţă visează să devină o solistă cunoscută în întreaga lume şi de aceea munceşte mult pentru a-şi vedea visul realizat.

eleva.nita.bianca..jpgBianca Niţă este elevă în clasa a V-a B la Şcoala cu clasele I-VIII „Remus Opreanu" din Constanţa. „Am început să cânt de la cinci ani, la Palatul Copiilor, unde am urmat cursurile cercului de Canto - Muzică Uşoară cu profesorul Nicu Munteanu. Apoi am absolvit Şcoală Populară de Arte şi Meserii, secţia Muzică, la clasa doamnei profesoare Marina Scupra. În prezent, iau lecţii de canto de la Adrian Daminescu", ne-a povestit Bianca. Mica vedetă de la Şcoala „Remus Opreanu" are un palmares impresionant de trofee, diplome şi premii, pe care şi le-a adjudecat la zecile de concursuri muzicale la care a participat. Şase trofee, peste 20 de premii I, dar şi numeroase premii II şi III, iată într-o scurtă descriere, palmaresul Biancăi Niţă. „În vara anului 2010, am participat la Festivalul Naţional de Interpretare Muzică Uşoară Remember, ediţia a VI-a, Constanţa. Am obţinut trofeul festivalului cu melodiile «Iartă-mă», «Hero» şi «Stand Up For Love», dar şi premiul «Mihai Trăistariu». De altfel, la acest festival am câştigat şapte premii", ne-a mai povestit Bianca. Printre concursurile la care a participat se numără şi Festivalul-concurs Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii „Ministar cireşar", ediţia a XII-a (Bucureşti 5 - 6 iunie 2010), Festivalul Naţional „Gala cântecelor de iarnă", Ediţia I, (Craiova, 17 decembrie 2009), Festivalul Naţional de Cântece de Iarnă pentru Copii

„Flori de gheaţă", ediţia a VII-a, (Bucureşti, 13-14 decembrie 2008), Festivalul Naţional de Interpretare a Muzicii Uşoare pentru Copii „Ghiocelul de argint", Ediţia a II-a (Bârlad, 21martie 2008). La cea de-a V-a ediţie a Festivalului „Cerbul de Aur Junior", Bianca a adjudecat premiul II. În iunie 2011, Bianca Niţă a luat parte la Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia copiilor", ediţia a XI-a, secţiunea Interpretare. Tot în 2011, eleva de la „Remus Opreanu" a luat premiul III la Liga Campionilor în Muzică, desfăşurat la Râşnov. Bianca a impresionat juriul şi publicul cu piesele „Salcia", „Stand Up For Love" şi „Hurt". Bianca se poate lăuda şi cu un videoclip pentru melodia „Visez că pot zbura", muzică şi text - Claudiu Bulete, regie - Marian Tănasă, scenarist&tehnic - Ionuţ Manolache. Melodia „Visez că pot zbura" a fost lansată de Ruxandra Dragomir la Festivalul Mamaia Copiilor 2007, iar Bianca a hotărât să îi facă primul videoclip. Filmările au avut loc pe plaja Corbu, în Parcul Tăbăcărie, pe terasa de lângă statuia lui Anghel Saligny şi acasă la Marina Scupra, profesoara Biancăi. Printre vedetele preferate ale Biancăi se numără: Mariah Carey, Whitney Houston, Celine Dion, Lara Fabian, Monica Anghel, Laura Stoica şi Andra.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marian 01 Feb, 2012 11:53 Mult succes in cariera muzicala!