Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ritmul nu ţine cont de vârstă Fanfara „Muzica Apelor“ cântă, astăzi, pentru sportivii CS Farul

ro

12 Dec, 2015 00:00 3851 Marime text


Încă de luna trecută, fanfara „Muzica Apelor“ a companiei RAJA SA a demarat o serie de concerte în municipiul Constanţa, adunând o gamă largă de spectatori care, s-au lăsat purtaţi pe cărarea amintirilor de sunetul melodiilor.
 
Melodii ritmate, dar şi acorduri mai lente s-au împletit armonios în repertoriul fanfarei, care a susţinut concerte la fiecare sfârşit de săptămână. Weekend-ul trecut, constănţenii au fost invitaţi la Carrefour - centrul comercial TOM, unde instrumentiştii au reuşit să-i binedispună pe toţi cei prezenţi, indiferent de vârstă.
 
Şi în acest sfârşit de săptămână, fanfara „Muzica Apelor“ invită constănţenii la concert. Astfel, sâmbătă, 12 decembrie, cei 28 de instrumentişti vor susţine, începând cu ora 12.00, pe scena Casei de Cultură din Constanţa, un scurt concert pentru toţi sportivii legitimaţi la CS Farul. Iar duminică, 13 decembrie, începând cu ora 16.00, constănţenii sunt aşteptaţi la City Park Mall. Pentru aproximativ o oră, instrumentiştii îi vor încânta pe cei prezenţi, dăruindu-le câteva momente de muzică bună.
 
Muzica de fanfară nu ţine cont de vârstă sau de gusturile muzicale, repertoriul său extrem de variat reuşind să atragă, măcar preţ de câteva minute, toate categoriile de vârstă şi de oameni. Ei sunt atraşi de partiturile specifice acestui gen de muzică datorită spectacolului pe care îl oferă, sunt fascinaţi de uniforme, de unitatea mişcărilor, dar mai ales de ritm.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii