Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacţia magazinului cora Kilogramul de ardei gras ajunge la 41.99 lei

ro

19 Mar, 2014 00:00 3379 Marime text
După ce un cititor ne-a sesizat pe pagina de Facebook a cotidianului ZIUA de Constanţa în legătură cu preţul kilogramului de ardei gras de la cora City Park, am luat legătura cu Daniela Andrei, reprezentantul hypermarketului, pentru a lămuri situaţia.
Cumpărătorul a atras atenţia asupra unor posibile erori la înregistrarea preţurilor trecute cu marcatorul şi s-a ajuns în acest fel ca ardeiul gras să coste 41.99 lei.
 
Preţul este corect
 
Conform declaraţiei reprezentantului, clientul a tastat greşit codul produsului cumpărat. Deşi a achiziţionat ardei gras Bianca, a tastat codul pentru ardei gras verde mic. Astfel, pentru un produs de12 lei, a plătit o sumă de aproximativ patru ori mai mare. Casiera nu a observat greşeala clientului şi a încasat suma mult prea mare pentru un astfel de produs. În apărarea acesteia, Daniela Andrei susţine: „Noi ne recunoaştem greşelile, dar lucrul cu oamenii este foarte greu. De aceea, nu putem acuza casiera. Noi am oferit clientului posibilitatea de a încasa dublul diferenţei de preţ, dar a refuzat.”
Soiul de ardei gras verde mic, cel care aparţine codului tastat de cititorul nostru nu se afla în stoc în acel moment, dar este unul dintre produsele comercializate în acest magazin la preţul de 41.99 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii