Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:39 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanţa a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. 19 echipe de intervenţie vor asigura permanenţa

ro

03 Jul, 2017 13:03 1379 Marime text
În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben de vânt puternic și ploi, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 3 iulie 2017 – 4 iulie 2017, ora 12.00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite 19 echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța, respectiv 22 pentru restul județului, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.

Toţi abonaţii societăţii sunt asiguraţi că echipele de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugaţi ă dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, sunt rugaşi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii