Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:25 23 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă

ro

10 Nov, 2016 00:00 741 Marime text
În urma atenţionărilor meteorologice privind precipitaţii abundente ce vor depăşi 25 l/mp şi local 40-50 l/mp, dar şi intensificări ale vântului cu viteze de până la 55-60 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 9 noiembrie, ora 10.00 - 11 noiembrie, ora 10.00.
 
Pentru intervenţia rapidă, la nivelul Comandamentului au fost constituite 40 de echipe de intervenţie, dotate cu wolle, vidanje şi pompe de mare putere, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanţa, cât şi în judeţ. Compania asigură toţi abonaţii că echipele de intervenţie vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare şi care nu ţin de operativitatea echipelor RAJA sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, RAJA face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare: pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează - pentru judeţul Constanţa, la numărul de telefon 0241.66.44.44; pentru judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, la numărul de telefon 0243.36.17.70.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii