Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme in spital (video)

ro

08 Oct, 2010 03:24 1505 Marime text

CONTROL_SPITAL1.jpgSpitalul Judetean Constanţa este din nou in centrul atenţiei. Astăzi, managerul unităţii a primit vizita unei comisii ministeriale care a venit se pare să verifice procedurile de reorganizare, dar şi contractele de concesionare a serviciilor. Şi pentru că laboratorul spitalul este la un pas de închidere, medicii s-au strâns la uşa conducerii în speranţa că vor primi o explicaţie la deciziile de disponibilizare.

CONTROL_SPITAL3.jpgControl inopinat la Spitalul Judetean Constanta. O comisie ministeriala, in frunte cu directorul Directiei Judetene de Sanatate publica, s-a oprit joi dimineata direct in biroul managerului spitalului judetean constanta, dr. Danut Capatana. Controlul se pare ca a avut drept scop verificarea conditiilor de concesionare a serviciilor de laborator, precum si reorganizarea sectiilor din spital. In timp ce membri comisiei discutau cu managerul, la usa acestuia s-au strans peste 40 de persoane, rezidenti si medici din laboratorul de analize al spitalului.

Angajaţii spun ca au primit preavize si ca vor fi dati afara, pentru ca laboratorul se va inchide, din motive rămase necunoscute pentru ei. Asa ca oamenii s-au hotarat sa-i ceara managerului o explicatie. Nici situatia rezidentilor nu este mai buna. Managerul spitalului a dat dispozitie ca nicio sectie sa nu mai trimita analizele spre laboratorul unităţii medicale, ci doar spre centrele private. Asa ca joi rezidentii au venit la munca, dar nu au avut ce sa lucreze. Medicii care lucreaza in laboratorul de analize al spitalului spun ca managerul are in plan de mai mult timp inchiderea centrului. Dovadă stă reducerea fondurilor din urmă cu cateva luni, desi, spun medicii, serviciile sunt rentabile pentru spital. Pentru că intalnirea cu reprezentantii ministerului s-a prelungit, managerul spitalului judetean constanta nu a putut fi contactat pentru a-si exprima punctul de vedere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii