Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preţuri de preţuri Serviciu de consultanţă pentru Promenada turistică Mamaia

ro

15 Feb, 2013 20:00 3465 Marime text
promenada_mamaia_-_pasarela-mamaiaVAL2.jpgPrimăria municipiului Constanţa a anunţat cui a fost atribuit contractul „Serviciul de consultanţă în management de proiect aferente proiectului Promenada turistică Mamaia". La procedura de achiziţii publice au participat 10 ofertanţi, câştigător fiind declarat asocierea SC Bragx Engineering SRL - SC Confero Finance SRL. Valoarea contractului atribuit este de 241.500,8 lei.

Cine sunt cei doi câştigători

Confero Finance SRL a fost înfiinţată în 2009, având sediul social în Bucureşti, strada Silvestru. Asociaţi în societate sunt Boştină & Associates LTD şi AGN Network LTD. Administratorul societăţii este Mihaela Stănescu. În anul 2011, societatea cu 21 de angajaţi, a realizat o cifră de afaceri de 2.711.916 lei şi un profit de 330.135 lei.

Bragx Engineering SRL a fost înfiinţată în 2008, având sediul social în municipiul Bucureşti, strada Fabrica de cărămidă. Asociat unic şi administrator este Radu Briban. În anul 2011, societatea cu 3 angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 1.128.924 lei şi un profit de 282.339 lei.

Cum va arăta Promenada turistică Mamaia

Promenada Turistică Mamaia prevede realizarea unei promenade pietonale noi, piste de biciclete, spaţii de parcare, accese auto, bazine cu apă şi reconfigurarea integrală a piaţetelor pietonale existente precum şi înlocuirea corpurilor de iluminat, dotarea cu mobilier urban modern. Prin proiectului Promenada Turistică Mamaia, ce face parte din Lista de proiecte aferenta Planului Integrat de Dezvoltare, se urmăreşte reabilitarea aleii pietonale principale din Satul de Vacanţa, reabilitarea şi reamenajarea Piaţetelor Perla, Cazino şi Rex, precum şi a promenadei Mamaia (urmărind traseul vechii promenade ce se regăseşte şi în planul cadastral al oraşului Constanţa întocmit în anul 1936), cu începere de la intrarea în staţiune - zona Pescărie - Parc - Select - Complex Perla - Cazino - Majestic - Club Castel -Rex - Bicaz, până în zona Hotelului Siret, cu amenajarea unor parcări şi zone de odihnă şi agrement, situate în imediata vecinătate a promenadei. Pe secţiunea de promenadă cuprinsă între bulevardele Alexandru Lăpuşneanu şi Mamaia, lucrările propuse vor consta în amenajarea unor accese pietonale adecvate cu rampe pentru persoane cu dizabilităţi, refacerea treptelor aferente accesului, cât şi mobilarea urbană a întregului traseu (băncuţe, coşuri de gunoi, stâlpi de iluminat. Trecerea din Satul de Vacanta înspre Piaţeta Perla (punctul de început al Promenadei Mamaia) se va realiza prin intermediul unei pasarele pietonale. Acest lucru va asigura un flux continuu de oameni fără a crea discontinuităţi în circulaţia auto de pe Bulevardul Mamaia. Toate spaţiile verzi actuale, destructurate şi neîntreţinute vor fi desfiinţate, lăsându-se astfel locul unei pieţe deschise, ample, cu rol de 1captare pietonală". Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la 14.790,823 mii euro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii