Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Preţul gigacaloriei a rămas acelaşi - 358,54 de lei Constănţenii vor avea căldură în casă începând de luni dimineaţă

ro

25 Oct, 2014 00:00 1963 Marime text
Din cauza temperaturilor scăzute din timpul nopţii, RADET Constanţa anunţă că începe furnizarea încălzirii către toţi consumatorii racordaţi la sistemul de termoficare al municipiului Constanţa, din dimineaţa zilei de 27 octombrie.
 
Având în vedere că variaţia temperaturilor externe diurne şi nocturne implică diferenţe mari între necesarul de căldură din timpul zilei şi cel al nopţii, pentru a asigura confortul necesar în locuinţele constănţenilor, regia constănţeană dispune de un sistem modern de automatizare, astfel încât sunt asiguraţi parametrii de presiune debit şi temperatură adecvaţi. Orice probleme apărute la nivelul instalaţiilor termice aflate în proprietatea consumatorilor pot fi anunţate la punctul termic la care consumatorii sunt arondaţi sau la dispeceratul RADET Constanţa, care funcţionează în regim non-stop, la numărul de telefon 0241.616.792.
 
La Constanţa, preţul gigacaloriei este unul dintre cele mai mari din ţară - 358,54 de lei. Recent, primarul Radu Mazăre a anunţat că a crescut cu 10% subvenţia la încălzire şi că vor fi mai mulţi beneficiari. Însă facilităţile sunt valabile doar în 2014. Astfel, persoanele care primeau subvenţie până acum vor plăti cu 10% mai puţin pentru căldură în 2014, iar acestora li se adaugă de acum şi cei care câştigă 1.800 de lei pe membru de familie sau 2.100 de lei, pentru persoanele singure.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii