Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:50 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pagubitii Vectra pregatesc un miting pentru cererea drepturilor

ro

17 Aug, 2009 01:40 1950 Marime text

cap_2.jpgDupă aproape trei luni de când încearcă să găsească o modalitate legală şi cât mai eficientă pentru a-şi recupera banii investiţi într-un imobil ridicat de Vectra Construct, „Asociaţia Păgubiţilor" a intrat în legalitate

Data exactă a „protestului" nu a fost încă stabilită, însă se doreşte ca acesta să se desfăşoare înainte de 4 septembrie, dată la care va avea loc întâlnirea creditorilor societăţii în cauză.

La sfârşitul săptămânii trecute, asociaţia creată de o mână de oameni, care s-au văzut pe drumuri după ce au investit mii de euro, a intrat în legalitate. „Am primit toate documentele asociaţiei, suntem în perfectă legalitate şi începem să punem în aplicare obiectivele pe care ni le-am stabilit", ne-a declarat unul dintre păgubiţii prezenţi ieri, din nou, la aceeaşi adresă ca în ultimele duminici, la întâlnirea devenită deja obişnuinţă. Ieri, toţi cei prezenţi au primit documentele referitoare la statutul asociaţiei şi au pus la punct detaliile legate de primul demers pe care vor să-l pună în aplicare. Membrii Asociaţiei vor să organizeze o acţiune de aşa-numită pichetare a singurului sediu rămas al SC Vectra Construct SRL, pentru a determina conducerea să stea de vorbă cu nemulţumiţii. Data exactă a „protestului" nu a fost încă stabilită, însă se doreşte ca acesta să se desfăşoare înainte de 4 septembrie, dată la care va avea loc întâlnirea creditorilor. Pentru punerea în aplicare a acestui demers trebuie să se obţină mai întâi autorizaţii de la organismele abilitate în acest sens.

infiintare_asociatie_proprietari_locuinte_bloc_vectra_construct_14.jpgÎn privinţa stadiului lucrărilor la vilele situate în apropierea primului cartier de locuinţe ieftine pentru tineri, pe strada Baba Novac, nimic schimbat. Doar buldozerele care tronau în faţa vilei unde au loc întâlnirile membrilor asociaţiei au fost mutate pe o altă parte a vilei. Nici de centrul de informare, despre care cei de la Vectra vorbeau în scrisoarea deschisă adresată tuturor beneficiarilor locuinţelor construite, nu se aude nimic. Chiar dacă termenul indicat pentru inaugurarea centrului era 19 august, iar comunicarea locului unde va funcţiona se preciza că va fi făcută cu o săptămână înainte, în mass-media locală, nicăieri nu a apărut nimic. Există posibilitatea ca informaţia transmisă să fi fost doar o măsură care să taie din elanul membrilor asociaţiei păgubiţilor în legătură cu acţiunile pe care aceştia vor să le întreprindă.

{mos_ri:vectra,pagubiti}
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii