Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Multiserv & Consult prezintă cele şapte beneficii ale externalizării serviciului de resurse umane

ro

14 Mar, 2012 02:57 1638 Marime text
multiserv.jpgAngajatorul se bucură de cel puţin şapte avantaje atunci când alege să externalizeze serviciul de resurse umane

Prin externalizarea serviciului de resurse umane, agenţii economici scapă de stresul amenzilor dispuse de Inspectoratul Teritorial de Muncă, dar şi de corvoada achitării a zeci de contribuţii la stat pentru personalul angajat să se ocupe cu resursele umane.

Angajatorul câştigă timp, bani şi o echipă de profesionişti apelând la varianta externalizării serviciului de resurse umane. Multiserv & Consult oferă această soluţie angajatorilor constănţeni de aproape şapte ani. Directorul societăţii, consilierul juridic Georgiana Sintea, prezintă agenţilor economici interesaţi şi cele şapte beneficii ale externalizării serviciului de resurse umane. Primul avantaj este adus de relaţia existentă între angajator şi SC Multiserv & Consult, care se bazează pe profesionalismul prestatorului, asigurat prin încheierea unui contract ce promite seriozitate, promptitudine şi legalitate. Urmează apoi un alt beneficiu deloc de neglijat şi anume cel referitor la reducerea costurilor prin renunţarea la plata salariului brut şi a taxelor angajatorului către stat datorate pentru angajaţii din cadrul departamentului de Resurse Umane. Cel de-al treilea câştig se traduce prin reducerea de către agenţii economici a cheltuielilor necesare desfăşurării activităţii în cadrul departamentului de Resurse Umane, precum cele privitoare la telefonul de serviciu, bonurile de masă, rechizitele şi produsele de papetărie, achiziţionarea computerelor şi softurilor pentru diversele programe, trainingurile, primele pentru sărbătorile legale. Evitarea costurilor legate de fluctuaţia de personal în cadrul Departamentului de Resurse Umane este un alt privilegiu de care se bucură angajatorii. Creşterea calităţii activităţilor de Resurse Umane reprezintă de asemenea un alt beneficiu. Propice pentru angajatori sunt şi procedurile de lucru şi aplicaţiile software de ultimă generaţie adoptate de prestator. Eliberarea resurselor interne pentru a le concentra asupra dezvoltării activităţilor care aduc valoare companiei este cel de-al şaptelea câştig pentru agenţii economici. Pe lângă cele şapte situaţii favorabile existente pentru orice angajator care alege externalizarea serviciului de resurse umane, Multiserv & Consult mai oferă una de nerefuzat. Pe o piaţă salarială fluctuantă, în continuă creştere, Multiserv oferă garanţia unor preţuri prestabilite pentru întreaga perioadă de derulare a contractului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii