Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Misiune pentru viaţă Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor

ro

16 Sep, 2020 09:52 2518 Marime text
În perioada 16-17 septembrie,  40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa se vor prezenta la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, aceasta fiind a treia acţiune umanitară de donare de sânge organizată în anul 2020.
 
Jandarmii constănţeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată s-au alăturat Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge
       
Şi în anii precedenţi, oamenii legii s-au implicat  în activităţi umanitare, astfel încât la nivelul instituţiei acest gest a devenit o tradiţie.
 

„Prin aceste iniţiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat,  lansând un îndemn pentru toţi membrii comunităţii să se alăture prin voluntariat  în astfel de acţiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate”, au transmis salvatorii.

 
Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți !
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii