Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Managerul Căpăţînă a negat că pacienţii ar cumpăra medicamente Colonelul Remus Macovei - „Afirmaţia directorului Spitalului Judeţean este hazardată“

ro

25 Apr, 2015 00:00 2573 Marime text
În ediţiile trecute, cotidianul ZIUA de Constanţa relata cazul colonelului (r) Remus Macovei, preşedintele Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria“ Constanţa, care a fost internat la secţia de Neurologie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi care, în urma experienţei prin care a trecut, a trimis o scrisoare ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu. Ulterior, colonelul Macovei a ţinută să facă unele precizări.
 
„Nu cunosc ce dezinsecţie se face în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar vă asigur că în perioada 7 - 15 aprilie 2015, salonul 3110 era plin de carcalaci. Afirmaţia directorului SCJU Constanţa, conform căreia în cadrul instituţiei pe care o conduce pacienţii nu cumpără nici medicamente, şi nici materiale sanitare, este hazardată. În salonul 3110, în această perioadă, pacienţii aveau la capătul patului, prinse de bara metalică, două pungi de plastic. Una era plină de pamperşi, cealaltă, de medicamente şi materiale sanitare, toate procurate de către rudele lor. Asistentele şi infirmierele acordau asistenţă medicală folosind medicamentele şi materialele din aceste pungi“, ne-a scris Remus Macovei.
 
Acesta a precizat că a trimis scrisoarea adresată lui Nicolae Bănicioiu pe data de 21 aprilie 2015, la adresele de mail afişate pe site-ul Ministerului Sănătăţii.
 
Citeşte şi
„Am asistat la scene de coşmar în Spitalul Judeţean Constanţa“
Colonelul în retragere Remus Macovei îi cere socoteală ministrului Sănătăţii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii