Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:08 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de peste două milioane de lei la DSP Constanţa

ro

21 Feb, 2013 20:41 2202 Marime text
licitatii_dsp_sediu_DSP.jpgDirecţia de Sănătate Publică Judeţeană Constanţa anunţă organizarea, în luna aprilie, a unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Implementarea unei soluţii de e-Learning în cadrul DSP".

Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data 3 aprilie, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise, în aceeaşi zi, la ora 18.00. Valoarea estimată a contractului este de 2.200.000 lei. Cuantumul garanţiei de participare este de 44.000 lei. Contractul face parte din proiectul „Formare profesională pentru personalul medical şi manageri din domeniul sanitar prin implementarea de noi tehnologii şi actualizarea cunoştinţelor din domeniul economiei sanitare". Obiectivul contractului îl reprezintă implementarea unui sistem de eLearning şi dezvoltarea de cursuri interactive pentru instruirea eficientă a personalului medical şi a managerilor din domeniul sanitar.

Persoanele cu funcţii de deciziei responsabile cu organizarea şi desfăşurarea licitaţie sunt: director executiv - Constantin Dina, director executiv adjunct financiar contabil - Cristina Schipor, Compartiment Achiziţii - Daniela Ciorbaru, avocat - Georgiana Andreea Chirică.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii