Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lavinia, soferita turmentata, se pregateste sa devina avocat

ro

24 Sep, 2007 00:00 3636 Marime text
1190571153.jpg

Tanara a intrat, cu media 9,10, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, la sectia Drept # Tanara, careia prietenii ii spun Lava, spune despre ea ca este bautoare si fumatoare si are ca ocupatie declarata "mixing and vodking"

Lavinia-Adelina Valeanu, soferita care, la volanul unui Audi A4 Cabrio, a distrus, in urma cu trei luni, un Chevrolet Kalos si un Porsche Cayenne, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, a devenit studenta. Tanara de 19 ani a intrat, cu media 9,10, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, la sectia Drept, forma de invatamant cu frecventa redusa. Rezultatul bun de la admiterea la facultate vine dupa reusita de la bacalaureat, examen la care soferita turmentata a obtinut media 9,68. Astfel, Lavinia, cea care a facut praf masina primita cadou de la parinti dupa ce a consumat bauturi alcoolice intr-un club din statiunea Mamaia, se pregateste sa devina avocat. Probabil ca meseria aleasa ii va folosi fostei eleve a Colegiului National Mircea cel Batran, in incercarea de a iesi din belele. Se pare, insa, ca Lavinia nu este pasionata doar de masini, ci si de motociclete. In profilul de pe site-ul www.hi5.com, Lavinia se lauda ca mixeaza muzica in cluburi, sub numele de DJ Lava si ca ii plac motoarele. De altfel, intr-una dintre pozele de pe site, soferita turmentata, care a fost identificata in fotografii de unul dintre cei care au fost martori la incidentul din Mamaia, apare calare pe un motor rosu. Tanara spune despre ea ca este bautoare si fumatoare si are ca ocupatie declarata "mixing and vodking". La momentul producerii accidentului, tanara avea in sange o imbibatie alcoolica de 1,35 la mie g/l alcool pur in sange, in conditiile in care limita legala este de 0,80 g/l alcool pur in sange. Lavinia Valeanu a distrus, pe 17 iunie, doua masini, in dreptul Hotelului Ovidiu, din Mamaia, dupa ce a intrat intr-o depasire pe contrasens. Cand a incercat sa reintre in coloana, a acrosat partea din dreapta a autoturismului care circula in fata sa, pe banda a treia, un Chevrolet Kalos, condus de George Patrar, taximetrist. Taxiul a fost impins pe contrasens, unde a izbit un Porsche Cayenne, parcat regulamentar. In urma impactului, George Patrar s-a ales cu umarul stang dislocat, carnea de pe piciorul drept smulsa, cateva copci la cap si mai multe vanatai.

Incercari de impacare

Tanara a refuzat in prima faza sa sufle in fiola, motivand ca este prea stresata. Lavinia Valeanu a coborat clatinandu-se si a incercat sa explice proprietarilor care isi smulgeau parul din cap ca nu trebuie sa isi faca griji, deoarece ea va achita toate daunele, chiar daca acestea se ridica la trei miliarde de lei vechi. Autoarea accidentului a incercat sa se impace cu victimele sale, situatie care ar fi fost foarte avantajoasa pentru ea, deoarece scapa din start de una din infractiunile comise, aceea de vatamare corporala. Astfel, ar fi fost trimisa in judecata numai pentru conducere sub influenta alcoolului. Daca in cea ce il priveste pe taximetrist impacarea nu a intervenit, deoarece tinerei i se pareau exorbitante sumele cerute pentru repararea masinii, cheltuielile medicale si veniturile de care taximetristul fusese lipsit, cu totul altfel stau lucrurile in ceea ce il priveste pe proprietarul Porsche-ului. Acesta este, se pare, un mic camatar din Bucuresti, iar cea care i-a facut praf autoturismul de lux a fost amenintata ca, daca nu plateste pagubele, nu-i va fi bine. Asa se face ca, spun gurile rele, Lavinia Adelina Valeanu i-a platit acestuia cam 100.000 de euro. Se pare ca nici pentru politisti, dosarul Laviniei n-a fost tocmai floare la ureche. Biroul de Cercetari Penale din cadrul Politiei Municipiului Constanta a considerat ca dosarul intocmit de politistii de la Rutiera este incomplet, deoarece lipsea o declaratie. Astfel, dosarul si-a intrerupt cursul firesc SPR - Cercetari Penale - Parchet, pentru a se intoarce la Rutiera. Politistii din cadrul Biroului de Cercetari Penale au constatat ca din dosar lipseste o declaratia scrisa a pasagerului aflat in taxi in momentul in care s-a produs impactul, in opinia lor absolut necesara. Insa, galateanul a precizat insa ca nu doreste niciun fel de despagubiri si ca nu are nicio intentie de a se deplasa, pe cheltuiala lui, la sediul Politiei Rutiere Constanta. In aceste conditii, politistii de la Rutiera au incheiat un proces - verbal in care au consemnat declaratia data telefonic de victima din Galati, insa colegii lor de la Politia Municipiu au considerat ca acest document nu este suficient si au solicitat o declaratie in acest sens, data in scris si semnata de victima.

Scris de: {autor}Corina SAMOILA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii