Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:38 27 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joi, mai multe cartiere din Constanþa rãmân fãrã apã RAJA continuã lucrãrile de înlocuire a conductei magistrale

ro

31 Mar, 2014 00:00 1610 Marime text
Pentru executarea unor lucrãri de înlocuire și racordare a conductei magistrale cu diametrul de 800 mm, de pe strada Nicolae Filimon, lucrãri executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu, SC RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 3 aprilie 2014, între orele 01.00 și 24.00.
 

Vor fi afectați consumatorii din cartierele Palas, Brãtianu - 2 Cocoși, Medeea, CET - Anda, Km 5, Km 4-5, Km 4, Viile Noi, Poarta 6, Abator, Garã, Casa de Culturã, Coiciu, Anadalchioi, Inel I, Inel II și Compozitori, cei din zona de blocuri de pe aleea Garofiþei și de pe I. G. Duca – Silvian, cei din zona Industrialã, inclusiv strãzile Nicolae Filimon și Interioarã 1, 2, 3 și 4, cei din zona bulevardului Aurel Vlaicu delimitatã de intersecþiile cu I. C. Brãtianu și Baba Novac, cei din zona Intim - Salvare – Cora, precum și toate punctele termice din cartierele și zonele menþionate mai sus. Pentru cã lucrãrile se efectueazã la magistrala principalã de distribuþie a apei potabile, care pleacã de la staþia de tratare Palas, abonaþii din localitãþile Cumpãna, Lazu și Agigea vor avea apã cu presiuni scãzute în intervalul menþionat.

Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi faptul că sunt mai multe puncte de lucru, inclusiv subtraversarea liniilor de cale ferată de pe Nicolae Filimon, au fost mobilizate zeci de echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare. Astfel, în intervalul menţionat, pe măsură ce lucrările din punctele de intervenţie vor fi finalizate, se va relua treptat furnizarea apei către consumatori.
SC RAJA SA Constanţa va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, abonații afectaţi de această oprire sunt rugaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii