Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imobile şi maşini Ce putem cumpăra în luna august de la Fisc?

ro

05 Aug, 2013 00:00 2578 Marime text
În fiecare lună, Administraţiile Finanţelor Publice din Constanţa, Medgidia şi Năvodari organizează licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor debitoare către stat. În luna august, printre bunurile scoase la mezat, pe lângă imobile şi automobile, se mai numără şi o hală industrială şi trei semiremorci. Bunurile care urmează să fie valorificate aparţin societăţilor Stilmi Grup SRL, Axa 2000 SRL,  Adan Prodimex SRL, Burc Endy SRL, Romeco International Service Company SRL.

Astfel, pe 13 august, Administraţia Finanţelor Publice Medgidia va organiza două proceduri pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Stilmi Grup SRL, cu sediul fiscal în localitatea Medgidia, strada Lucian Grigorescu, şi societăţii Axa 2000 SRL, cu domiciliul fiscal pe strada Poporului. Participanţii la prima licitaţie vor putea achiziţiona un autoturism Chevrolet Klas Aveo, la preţul de 5.931 lei. La cea de-a a doua licitaţie vor putea achiziţiona un imobil, compus din clădire, hală industrială, cu o suprafaţă de 976,86 mp şi un teren aferent de 1.932 lei. Bunul imobil este situat în oraşul Medgidia, strada Constanţei. Bunurile au fost evaluate la preţul de 263.535 lei, exclusiv TVA. În aceeaşi zi, 13 august, Administraţia Finanţelor Publice Constanţa va desfăşura o procedură pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Adan Prodimex SRL, cu domiciliul fiscal în municipiul Constanţa, strada Calimani. Astfel, la mezat va fi scoasă o garsonieră de 20,98 mp, situată pe bulevardul 1 Mai. Preţul de evaluare al bunului este de 37.9455 lei.

Pe 20 august, fiscul constănţean va organiza şi desfăşura licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii Burc Endy SRL, cu domiciliu fiscal în oraşul Medgidia, strada Decebal. Este vorba despre un automobil Volkswagen Caddy, care va fi scos la mezat la preţul de 4.449 lei. Dat fiindcă pentru acest bun este organizată cea de-a doua licitaţie, preţul este diminuat cu 25%. Nu în ultimul rând, şi Administraţia Finanţelor Publice din Eforie va organiza pe 12 august o procedură pentru pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Five Comp SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Eforie Sud, strada Îngustă. Participanţii la această licitaţie vor putea achiziţiona un autoturism Dacia Berlina, la preţul de 8.180 lei. Cât priveşte fiscul din Năvodari, acesta anunţă organizarea şi desfăşurarea unei licitaţii pe data de 12 august. La această procedură participanţii vor putea cumpăra bunurile care aparţin societăţii Romeco International Service Company SRL, cu domiciliul fiscal în localitatea Năvodari, strada Uzinei. Este vorba despre şase autoutilitare: Fiat Ducato, la preţul de 24.510 lei, semiremorcă cisternă Hendriks, la preţul de 44.600 lei, o  semiremorcă cisternă Kaessboher, la preţul de 52.990 lei, o semiremorcă cisternă Atcomex, la preţul de 21.640 lei, dar şi două autoutilitare Man, la preţul de 66.680 lei fiecare. Cei interesaţi de cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte până în ziua precedentă licitaţiei dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii