Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Şcolii din zona Stadionului Portului (galerie foto)

ro

29 Mar, 2013 00:00 1467 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Şcolii face legătura dintre Şoseaua Mangaliei şi bulevardul 1 Mai, fiind situată în zona Stadionului Portul Constanţa. Dale crăpate, gropi şi în trotuar, şi în asfalt, porţiuni mari de stradă cu asfaltul măcinat de intemperii,  timp şi nepăsare. Aşa arată strada Şcolii din municipiul Constanţa. Dat fiindcă face legătura dintre două artere importante din oraş – Şoseaua Mangaliei şi bulevardul 1 Mai, strada Şcolii este intens circulată de pietoni şi şoferi. În lipsa locurilor de parcare, maşinile au urcat pe trotuare, distrugând de tot bordurile care şi aşa stăteau să cadă. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii