Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Mihai Viteazu din centul oraşului (galerie foto)

ro

30 Apr, 2013 00:00 2031 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Mihai Viteazu este situată în buricul târgului, pe ea fiind situat şi Consulatul General al Federaţiei Ruse. Nu în ultimul rând, strada Mihai Viteazu se intersectează cu strada Ştefan cel Mare, loc de promenadă al constănţenilor şi turiştilor, cu bulevardul Ferdinand şi strada Traian. Nu prea credem că pe acestă stradă nu au trecut şi reprezentanţii autorităţii locale, primarul sau viceprimarii. Dar nimeni să nu fi văzut oare trotuarele distruse, craterele din carosabil şi asfaltul care lipseşte? Să nu fi văzut nimeni şi bordurile sparte sau mizeria? Mai ales că sezonul estival bate la uşă, iar mii de turişti vor ajunge pe litoral.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii