Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Intrarea Semănătorului (galerie foto)

ro

13 Mar, 2013 00:00 2242 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Nu departe de bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, între străzile Semănătorului şi Răsăritului este situată Intrarea Semănătorului. Vă puteţi imagina cum arata un drum de ţară acum sute de ani în urmă? Un drum pe care circulau căruţele trase da boi? Plină de praf, noroi şi excremente de animale? Uite aşa arată Intrarea Semănătorului. În secolul XXI! Într-un oraş-port în care luxul cluburilor de fiţe atrage turiştii străini. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • neva 13 Mar, 2013 11:24 si daca ar fi asfaltata strada, ar arata la fel din cauza cailor si carutelor cu care se transporta fel de fel de gunoaie (molozuri) etc.
  • eu 13 Mar, 2013 10:20 niste mizerii...
  • Verginica 13 Mar, 2013 01:25 Locuiesc pe strada Semanatorului si v-as ruga sa veniti si sa fotografiati si cursele de cai care au loc p aceasta strada si sa fiti martori la chinul la care sunt supuse aceste animale. E crunt ce se intimpla aici. V-as ruga sa treceti pe strada noaptea in jurul orelor 3-4 sa vedeti cum vin cu carutele pline cu diverse obiecte furate (schele de pe la blocurile care se construiesc sau care se izoleaza, pavele, capace de canalizari si multe altele). Politia isi ia partea de la ei. Eu am sunat la politie pentru ca bateau caii si imediat dupa ce am inchis eu convorbirea au fost sunati si plece, au inceput sa tipe unul la altul ca vine politia...deci despre ce vorbim. Noi platim taxa de habitat iar ei incarca in fiecare miercuri masina cu gunoi..ei nu platesc nimic sunt bransati fraudulos la toate utilitatile.Va invit la mine in curte si puteti sta cit doriti dumneavoastra si sa vedeti(fotografiati)ce se intimpla.