Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:38 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Bogdan Vasile din zona Institutului de Marină (galerie foto)

ro

19 Apr, 2013 00:00 964 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Strada Sublocotenent Bogdan Vasile se intersectează cu bulevardul străzile Saturn, Baba Novac, Steagului şi Izvor. Este situată în zona Institutului de Marină. Dale sparte, trotuare ciuruite, borduri distruse şi carosabil crăpat. O realitate pe care am găsit-o pe o altă strada a municipiului Constanţa. Dar la cum arată multe dintre drumurile oraşului, nu ne mai miră nimic. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii