Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:54 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, strada Alexandru D.Xenopol din cartierul Tineretului (galerie foto)

ro

12 Apr, 2013 00:00 754 Marime text
ZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost totuşi văzute vreodată de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Noroi cât cuprinzi cu ochii, cratere pline cu apă după recenta ploaie, asfalt unde şi unde. Aşa arată strada Alexandru D.Xenopol din faimosul cartier al blocurilor ridicate de primăria Constanţa pentru tineri. Strada arată groaznic. Noroiul este până la genunchi, asfaltul lipseşte, trotuare nu există şi mizeria este la ea acasă. Strada  Alexandru D.Xenopol se intersectează cu străzile Baba Novac, Prislop, Crasna, Topoloveni, Vrâncioaiei, Punei, Scheia şi Aleea Vâscului. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii