Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:56 16 01 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată adevărata faţă a oraşului. ZIUA de Constanţa vine pe strada ta Astăzi, aleea Zmeurei din cartierul Tomis III (galerie foto)

ro

13 Jan, 2013 22:39 1628 Marime text
1_01.jpgZIUA de Constanţa continuă prezentarea străzilor din municipiul Constanţa uitate cu bună ştiinţă de autorităţile locale. Spunem că au fost uitate dacă or fi fost, totuşi, vreodată văzute de cineva cu putere de decizie. Dar aşteptăm şi propunerile cititorilor şi îi asigurăm că vom veni unde suntem chemaţi.

Aleea Zmeurei se află în cartierul constănţean Tomis III şi se intersectează cu străzile Soveja,Tulcei şi Fundătura Rariştei. Dacă strada este asfaltată, Primăria a uitat cu desăvârşire de trotuarele care sunt pline de gropi, pietre şi noroi. Şi pe deasupra şi mai înguste de un metru. În această situaţie, pietonii sunt nevoiţi să meargă printre maşini, expunându-se pericolului de a fi accidentaţi. Ne întrebăm, oare primarul municipiului Constanţa a trecut pe aici? A văzut mizeria şi gropile? Dar viceprimarii? Dar directorii de specialitate din cadrul Primăriei municipiului Constanţa?

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ion Dumitrache 10 Oct, 2013 10:20 Va rugam sa fiti mereu insistenti, ma rfer la aceste reportaje, dorim aceasa strada sa se largeasca, sa mai ia de la unitatea militara si asa nu mai au soldati acum, nu mai putem merge nici pe jos si nici cu masini, aceaiasi situatie este pe toata strada Tulcei de la un capat la altul. Trebuie largita sa se mai ia din spatiile verzi, si asa nimeni nu le ingrijeste, si sa se largeasca strada.Tulcei si Zmeurei sunt extraordinar de circulata,si iarna si vara, veniti sa vedeti ce blocaje rutiere sunt aici de afecteaza si bulevardul Tomis, este necesara largirea straziilor
  • Gratiela Moraru 15 Jan, 2013 16:55 Bine ati facut ca a-ti venit pe Zmeurei. Este nevoie sa se largeasca aceasta strada, fiindca multi ocolec semaforul de la Tomis III cu Soveja , si vin de pe Tomis, pe Tulcei -Zmeurei. Nu avem loc sa ne parcam masinile, angajatii jandarmeriei-politia de frontiera, vama, isi parcheaza masinile in afara unitatii si ne iau tot spatiul nostru al celor de la blocuri.De ce nu se desfiinteaza unitatea militara , nu mai este ca pe vremuri cu soldati, ar trebuie facute niste blocuri moderne de locuit, cu parcari cu tot ce trebuie.