Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Groapa din faţa Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (galerie foto)

ro

30 Mar, 2013 00:00 1332 Marime text
În zona Comisariatului Judeţean pentru Protecţia  Consumatorilor din Constanţa şi a Colegiului Naţional de Arte Regina Maria, mai exact pe strada Ion Neniţescu a apărut o groapă.

Este destul de mare şi adâncă, exact cât să încapă roata unui automobil. Mia mult, pe acestă stradă este situată şi o spălătorie auto, iar maşinile trec pe aici mai ceva ca pe bulevard. Nu este un lucru ieşit din comun.


Gropi întâlneşti peste tot oraşul Constanţa: pe străzi, pe trotuare, în faţa instituţiilor de stat. Chiar dacă unele din ele sunt peticite, apar altele. Mai multe, mai adânci. Şi iar sunt peticite. Dar fără prea multă migală şi reguli. Şi gropile apar şi apar. Şi înghit banii publici.  Dacă aveţi cunoştinţă despre o situaţie similară, vă rugăm să ne-o semnalaţi. Iar noi cu siguranţă vom vizita aceste „nestemate” din carosabilul municipiului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • bit 30 Mar, 2013 08:16 va semnalez groapa de la intersectia mihai viteazu/constantin bratescu,spre piata grivitei; din cauza acestei gropi si traficului auto, trepidatiile provocate cladirilor au devenit de nesuportat;confort urban stie dar nu face.
  • bit 30 Mar, 2013 07:42 va semnalez groapa de la intersectia Mihai Viteazu/Ctin Bratescu,spre piata grivitei; datorita gropii si circulatiei auto intense trepidatiile produse au devenit de nesuportat; confort urban stie dar nu face
  • joga 30 Mar, 2013 05:07 Bine ca avem primar actor