Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost director din cadrul Centralei de la Cernavodă, numit şef la Compania Naţională a Uraniului

ro

28 Nov, 2016 16:32 2647 Marime text
Fostul director al Direcţiei tehnice şi de Securitate Nucleară din cadrul Societăţii Naţionale Nuclearelectrica SA, Romeo Urjan, a fost numit în funcţia de Director al Companiei Naţionale a Uraniului.
 
Cine este Romeo Urjan?
 
Anterior revenirii în România, în anul 2015, Romeo Urjan a ocupat poziţia de director de producţie al CNE Cernavodă până în anul 2000, iar ulterior anului 2000 a ocupat diverse poziţii strategice de management (în operarea şi exercitarea controlului nuclear) la compania Ontario Power Generation din Canada.
 
Motivată de necesitatea readucerii experţilor români în ţară, SNN a iniţiat în anul 2014 procedura de recrutare pentru poziţia strategică de Director la Direcţia Tehnică şi Securitate Nucleară din cadrul sediului executiv, poziţie care a fost ocupată în perioada mai 2015-noiembrie 2016 de Romeo Urjan, asigurând integral funcţia de coordonare şi control dintre sediul central şi cele două sucursale în domeniul complex al funcţiilor de securitate nucleară.
 
Recrutarea SNN s-a realizat în baza unor criterii solide de calificare tehnică şi operaţională, experienţa în industria nucleară şi experienţă în poziţii similare de management. Romeo Urjan este expert în operare, construcţie şi punere în funcţiune de capacităţi nucleare, securitate nucleară şi programe de pregătire.

sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii