Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Fii mai bun! Fii şi tu un Moş Crăciun! Arată că îţi pasă!“ Arimex Comexim 2000 SRL a dat startul sărbătorilor de iarnă (galerie foto)

ro

09 Dec, 2014 00:00 2952 Marime text
Ieri, angajaţii societăţii Arimex Comexim 2000 SRL au dat startul sărbătorilor de iarnă, oferindu-le haine, încălţăminte şi alimente persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei Naţionale a Surzilor din România, Filiala Constanţa.
 
„Porunca milosteniei nu a fost dată numai pentru cei bogaţi, ci şi pentru cei care au puţin, ba chiar şi pentru cei care abia reuşesc să-şi câştige pâinea cea de toate zilele. Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă. Când avem bunăvoinţă, nu contează că suntem săraci. O mângâiere, un sfat bun, o faptă de milostenie e binefăcătoare precum leacul peste rana bolnavului. Fii mai bun! Fii şi tu un Moş Crăciun! Arată că îţi pasă!“, a transmis Petre Preda, reprezentantul societăţii Arimex Comexim 2000 SRL. Tonul îndemnului, ca în fiecare an, l-au dat salariaţii societăţii, ajutoarele lui Moş Nicolae, care au aşezat numeroase daruri în papucei copiilor bolnavi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.

Reamintim că, în luna mai, Arimex Comexim 2000 SRL, în parteneriat cu Arhiepiscopia Tomisului, Crucea Roşie şi Asociaţia Pro Vivax, a iniţiat proiectul „Mai aproape de aproapele“, prin care persoanele nevoiaşe sau fără adăpost primesc hrană şi haine. „Terapie prin zâmbete şi colinde“ este o altă iniţiativă cu tradiţie a societăţii. Astfel, începând de ieri, în curtea Spitalului Clinic de Urgenţă „Sfântul Andrei“ răsună colinde româneşti, ce înduioşează şi bucură toţi pacienţii internaţi. Un alt proiect pe care îl va implementa, săptămâna viitoare, Arimex Comexim 2000 SRL se numeşte „Deschideţi-vă sufletele! Mai aproape de cel sărman - mai aproape de Dumnezeu“. Proiectul îşi propune atât sensibilizarea societăţii civile, cât şi mobilizarea bunilor creştini pentru a dona celor sărmani, aflaţi în nevoinţă şi mare strâmtoare, bunurile ce le prisosesc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii