Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fântână arteziană abandonată şi panouri care stau să cadă Spectacolul nepăsării în parcul Teatrului Oleg Danovski (galerie foto)

ro

30 May, 2013 00:00 2983 Marime text
Următorul parc pe care îl prezentăm în ediţia de astăzi a cotidianului ZIUA de Constanţa este parcul din faţa Teatrului de Operă şi Balet Oleg Danovski. Reamintim că în ediţiile anterioare v-am prezentat cum arată parcul Tăbăcărie şi cel de lângă Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Chiar în faţa clădirii teatrului se află o fântână arteziană. Din nefericire, fântâna nu mai funcţionează, iar apa, rămasă pe fundul bazinului, este plină de mizerii şi mâl. Întocmai ca în cazul celei din parcul de lângă Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă. Asfaltul de pe aleile de promenadă este crăpat, iar panourile pentru afişe sunt ruginite şi şubrede, gata-gata să cadă peste trecători la prima rafală mai îndrăzneaţă a vântului.

Şi pentru ca peisajul să fie complet, nici aici nu lipsesc gunoaiele, pe care le vezi peste tot: pe iarbă, pe lângă bănci, pe alei. Şi în parcul din faţa teatrului există aspersoare. Doar de decor. Terenul pe care au fost plantaţi trandafiri s-a uscat şi este crăpat, iar frumoasele flori mai au un pic şi se vor ofili de tot. Constănţenii care obişnuiesc să vină la spectacole sunt revoltaţi de starea în care a ajuns un parc, odinioară atât de frumos.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elena 30 May, 2013 15:57 e adevarat ca sunt gunoaie pe jos, asta arata nivelul de educatie al constantenilor..de ce avem pretentia sa fie parcul curat cand nesimtitii care arunca pe jos nu sunt amendati?