Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enache Buşu a ieşit la pensie Cine este Monica Iuliana Constantin, noul director al Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa

ro

01 Jul, 2014 00:00 3472 Marime text
Direcţia Judeţeană de Statistică Constanţa are un nou şef. După ce, la începutul lunii iunie, directorul executiv Enache Buşu s-a pensionat, în locul lui a fost numită Monica Iuliana Constantin. Din declaraţia sa de avere, completată în anul 2013, aceasta deţine, împreună cu soţul, un apartament de 54 mp şi un automobil Dacia Logan, fabricat în anul 2004. În anul fiscal 2012, a câştigat suma de 29.130 de lei de la Direcţia Judeţeană de Statistică Constanţa, iar soţul ei, 71,783 de lei de la Orange România. La acestea se adaugă şi suma de 6.360 de lei de la Primăria Constanţa, ce reprezintă indemnizaţia de handicap a copilului. Până la numirea ca director general interimar, Monica Iuliana Constantin a ocupat funcţia de şef Serviciu în cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa.

Fostul director, Enache Buşu, a ocupat funcţia de conducere din cadrul Direcţiei Judeţene de Statistică Constanţa timp de şapte ani. Fiind întrebat cu ce se va ocupa la pensie, Enache Buşu ne-a dezvăluit că va da meditaţii la matematică: „Am absolvit şi Facultatea de Construcţii, şi Facultatea de Matematică. Am lucrat ca profesor de matematică la Liceul Energetic, de aceea, la pensie, voi oferi meditaţii la matematică. Dar după 1 septembrie. Până atunci, mă voi odihni“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii