Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a pozat pentru Fata de la pagina 5 Constănţeanca Ana Isabela Rudnic este sosia oficială a actriţei Charlize Theron

ro

20 Oct, 2012 02:48 2135 Marime text
Deşi îşi dorea o carieră în televiziune, constănţeanca Ana Isabela Rudnic a ajuns sosia oficială a actriţei Charlize Theron, o actriţă americană originară din Africa de Sud, câştigătoare a premiului Oscar.

Constănţeanca trăieşte de câţiva ani în Madrid, Spania. A absolvit şcoala de estetică Christine Valmy.

Citatul ei preferat este: „Viata nu este despre de câte ori respiri, ci despre câte momente îţi taie respiraţia".

„Happyyyyy!!!!!!"

Pe 12 octombrie a postat pe pagina de socializare Facebook: „Happyyyyy!!!!!! ghici cine este dublura actriţei Charlize Theron?....o să vă dau un indiciu :)", iar trei zile mai târziu face public faptul că a devenit sosia oficială a celebrei actriţe: „Acum sunt oficial dublura acritei Charlize Theron. Pentru evenimente, poze puteţi lua legătura direct cu mine sau cu agenţia", şi-a anunţat ea prietenii.

Frumoasa de la malul mării a pozat în 2007 pentru cotidianul Libertatea şi a obţinut 21 de voturi. La profil se spunea despre că are 23 de ani, este din Constanţa, are 1,71 m, 55 de kg şi măsurile 96 - 68 - 96. La acea vreme, Isabela îşi dorea o carieră în televiziune.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii