Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Termica Distribuţie Năvodari SRL, Alexandru Manu „80% din străzile oraşului sunt în regulă“

ro

07 May, 2014 00:00 1676 Marime text
Oraşul Năvodari se transformă pe zi ce trece. În diverse zone ale oraşului se lucrează la foc continuu, în special la infrastructura stradală.
 
Alexandru Manu, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL, care pune în aplicare toate proiectele de dezvoltare şi modernizare a infrastructurii, a menţionat că 80% din străzile oraşului sunt în regulă, iar în Mamaia Sat, procentul de asfaltare este de 10%, deoarece se aşteaptă introducerea reţelelor pentru utilităţi. „În momentul acesta avem strada Viilor de terminat, e parţial asfaltată, strada Mălinului, strada Mesteacănului şi alei. Acum lucrăm pe strada Liniştii, e o lucrare mai mare. Restul sunt străzi mai mici, pe care, în primul rând, trebuie să se facă toate branşamentele, pentru că nu putem să asfaltăm ceva şi pe urmă să spargem asfaltul, să venim cu apă, să facem canalizare. În proporţie de 80%, sunt în regulă. Mamaia Sat are practic 10% asfaltare, dar cauza principală este că nu s-au tras utilităţile, în special canalizarea“, a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL.

Oraşul Năvodari trece prin schimbări importante, care se reflectă şi prin creşterea numărului de turişti. Societatea Termica Distribuţie SRL Năvodari continuă punerea în aplicare a proiectului primarului Nicolae Matei de modernizare a oraşului. Se lucrează în toate cartierele, pentru a se îmbunătăţi condiţiile de trai ale locuitorilor. Pentru perioada imediat următoare, se aşteaptă finalizarea documentelor care au stat la baza proiectului privind realizarea reţelei de canalizare de pe strada Liniştii. „Aşteptăm finalizarea proiectului care stă la baza derulării lucrărilor de canalizare de pe strada Liniştii, o zonă importantă în proiectul de dezvoltare a oraşului. Vorbim despre o suprafaţă de 500 de metri pătraţi, care ne costă 700.000 de lei, banii provenind din bugetul local al oraşului Năvodari“, a mai spus directorul Alexandru Manu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii