Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul Alexandru Manu „Copiii din Năvodari vor avea mai multe locuri de joacă“

ro

23 Jul, 2014 00:00 3146 Marime text
Cei mai mici locuitori ai oraşului Năvodari nu au fost uitaţi de autoritatea publică locală, condusă de primarul Nicolae Matei. Aceştia vor avea la dispoziţie mai multe locuri de joacă unde vor putea petrece timpul liber, alături de prieteni, bunici sau părinţi.
 
La iniţiativa Primăriei şi a Consiliului Local, SC Termica Distribuţie Năvodari SRL va amenaja mai multe locuri de joacă pentru copii. Astfel, după cum a declarat Alexandru Manu, directorul societăţii, angajaţii lucrează la crearea mai multor locuri de joacă pentru cei mici. „Se lucrează, în prezent, la amenajarea unor locuri de joacă în zona Punctului Termic 8 (lângă blocul R7), în zona blocului T1 de pe strada Taşaul, în apropierea blocurilor 20S, C4 de pe strada Ogorului, dar şi în zona Creşei 20, de pe strada Cabanei. Astfel, copiii din Năvodari vor avea mai multe locuri de joacă“, ne-a anunţat directorul Alexandru Manu.

Astfel, vor fi montate tobogane, leagăne, băncuţe de odihnă, jardiniere şi alei de promenadă. Reamintim că micuţii mai pot să se joace în locurile special amenajate în trecut, care se află lângă Grădiniţa nr. 4, pe strada Plopilor, în parcul central, lângă Grădiniţa „Peştişorul de Aur“, în parcul din sudul oraşului, pe aleea Ghioceilor şi pe strada Constanţei, lângă Grădiniţa nr. 3 şi lângă Clubul Elevilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii