Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deserveşte toţi profesioniştii din lumea transporturilor de marfă şi de persoane Ziua Porţilor Deschise la CEFIN TRUCKS Constanţa s-a bucurat de un succes deosebit (galerie foto)

ro

31 Mar, 2014 00:00 3029 Marime text
Ziua Porţilor Deschise la sediul din Constanţa al CEFIN TRUCKS s-a bucurat de un succes deosebit. „Am fost plăcut surprinşi de răspunsul companiilor din Constanţa la invitaţia noastră, iar prezenţa în număr mare în ziua de sâmbătă ne-a încurajat să ţinem porţile deschise şi în prima parte a zilei de duminică, deşi evenimentul a fost anunţat numai pentru 28 şi 29 martie. Organizarea acestui eveniment se integrează în strategia companiei de a veni şi mai aproape de clienţii noştri din fiecare zonă, de a demonstra că putem elabora oferte personalizate şi adaptate nevoilor fiecărui transportator şi de a face cunoscute dotările din reţeaua noastră de service”, a declarat Valentin Mereu, Chief Operational Officer CEFIN TRUCKS pentru zona de Est. CEFIN TRUCKS deserveşte toţi profesioniştii din lumea transporturilor de marfă şi de persoane. Compania este foarte activă în segmentul vânzărilor de autovehicule comerciale rulate, un segment extrem de dinamic. Oferta CEFIN TRUCKS cuprinde servicii comerciale integrate: vânzări de camioane, carosări, piese de schimb şi service autorizat.

Sub deviza „Specialistul tău în camioane”, oferta companiei este puternic diferenţiată de ceilalţi furnizori din domeniul autovehiculelor comerciale prin dimensiunea multi-brand atât a vânzărilor de camioane, cât şi a reţelei de service autorizat şi a distribuţiei de piese de schimb. Oferta companiei este completată de o facilitate de producţie a carosărilor specializate. Pentru Zilele Porţilor Deschise la sediul din Constanţa au fost pregătite preţuri speciale pentru tot stocul de vehicule expuse, o ofertă de vânzare în rate pentru un stoc limitat de autotractoare Renault (50% avans şi plata în două rate egale, fără dobândă) şi oferta de finanţare a Garanti Leasing pentru camioane, autobuze şi utilitare cu taxa ZERO de înmatriculare. Compania este şi dealer autorizat ISUZU, o marcă ce îşi propune să creeze un nou standard pentru camioanele uşoare, oferind o gamă generoasă de autoutilitare cu sarcini cuprinse de la 3,5 până la 11 tone. Oferta companiei este completată de o facilitate de producţie a carosărilor specializate. „Eforturile noastre din acest an sunt direcţionate în investiţii în echipamentele specifice şi trainingul aferent personalului din reţeaua de service, în vederea autorizării pentru cât mai multe intervenţii pentru toate mărcile cunoscute de camioane. De asemenea, un efort important îl reprezintă modernizarea sediului din Deva”, a mai spus Valentin Mereu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii