Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cursuri la CCINA Constanţa Cum să te ocupi eficient de o fermă ecologică sau cum să devii un bun organizator de evenimente

ro

29 Aug, 2015 00:00 2782 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, un curs de Agricultură ecologică. Acesta se va desfăşura în Constanţa, în perioada 3-6 octombrie.
 
Constănţenii vor avea la dispoziţie patru zile de formare în creşterea animalelor în sistem ecologic, cultura plantelor ecologice şi certificarea fermelor bio. În ultima zi, cursanţii se vor deplasa la o fermă ecologică din judeţ pentru a afla ce presupune, din punct de vedere administrativ şi productiv, să te ocupi de o fermă ecologică, de la un fermier cu experienţă în domeniu. Cei care sunt la început de drum în agricultura bio îşi vor însuşi noţiunile de bază privind creşterea animalelor şi cultura plantelor în sistem ecologic, iar fermierii cu experienţă din judeţul Constanţa vor identifica noi oportunităţi de afaceri în domeniu. Participanţii la curs vor beneficia, la finalul programului de formare, în urma unui examen de specialitate, de un certificat de absolvire autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, pentru „Operator în ferme ecologice mixte“, cod COR 314205. Constănţenii care vor obţine acest certificat vor putea accesa proiecte susţinute din fonduri europene cu ajutorul diplomei şi vor avea posibilitatea de a obţine finanţare externă. Pentru mai multe detalii privind înscrierea, sunt puse la dispoziţie numerele de telefon 0241.619.854, int. 225/221, persoană de contact - Carmen Grigor, 0723.430.256 şi adresa de e-mail carmen.grigor@ccina.ro.

Cursul Planificarea şi organizarea evenimentelor, în luna octombrie

De asemenea, în perioada 3-4 octombrie, CCINA Constanţa organizează, în colaborare cu agenţia Creative Business Management, cursul Planificarea şi organizarea evenimentelor. Printre obiectivele cursului se numără: specializarea practică a cursanţilor în organizarea de evenimente, cu scopul de a parcurge eficient toate etapele de derulare a unui eveniment şi de a crea un concept cu impact real, adaptat la nevoile pieţei şi ale grupului ţintă, creşterea potenţialului participanţilor în promovarea unui eveniment planificat, prin noi tehnici de comunicare. Participanţii la acest curs vor învăţa cum să devină un bun manager de evenimente, cum să creeze un concept clar şi o strategie funcţională pentru un eveniment, cum să realizeze organigrama unui eveniment, cum să stabilească bugetul unui eveniment în funcţie de cheltuieli şi cum să urmărească cash-flow-ul acţiunii. De asemenea, vor dobândi cunoştinţe de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feed-back-ului participanţilor şi perfecţionarea tehnicilor de organizare, cum să gestioneze activitatea de event planning, cum să utilizeze tehnicile de promovare pentru mediatizarea evenimentului şi cum să creeze un eveniment online pentru a mări vizibilitatea şi notorietatea acţiunii.
 
Pentru înscrieri, sunt disponibile numerele de telefon 0241.619.854, interior 225, 0723.430.256, fax 0241.619.454 şi adresa de e-mail carmen.grigor@ccina.ro. Persoană de contact: Carmen Grigor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii