Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum începe anul 2014 societatea Termica Distribuţie Năvodari SRL

ro

14 Jan, 2014 00:00 2386 Marime text
La sfârşitul lunii ianuarie Termica Distribuţie Năvodari SRL va organiza o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Servicii financiare de acordare a unui credit-tip linie de credit în cuantum de 8.965.000 lei în vederea asigurării finanţării execuţiei lucrărilor de modernizare şi extindere Stadion Flacăra, oraş Năvodari”.

Potrivit anunţului nr. 148618/20.12.2013, publicat pe SEAP, societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 23.01.2014, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 11.00. De asemenea, ofertanţii trebuie să depună o ofertă de participare de 5.100 lei. Persoanele din cadrul autorităţii contractante ce deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: Manu Vasile Alexandru, Filimon Elena-Carmen, Caracostea Silvia, Modoran Simona, Sofrone Florina, Sandu Daniela, Stoian Gavrilă, Nazîru Emil, Oprişan Constantin, Minea Elena, Zaharia Ignat, Andrei Adrian-Ionel. „Suntem în discuţii cu mai multe bănci, ca BCR, CEC, în vederea obţinerii acestui împrumut pentru finanţarea lucrării de modernizare a stadionului. Sper că vom reuşi să obţinem finanţarea pentru a putea începe lucrările”, a declarat directorul societăţii Termica Distribuţie Năvodari, Alexandru Manu.
 
Condiţii pentru ofertanţi
 
Societăţile participante la respectiva licitaţie trebuie să facă dovada acordării unui credit ale cărui taxe, comisioane, dobânzi sau oricare alte forme de remuneraţii aferente serviciilor respective sa fie de cel puţin 1.305.000 lei. Se mai solicită o listă a principalelor servicii financiare de acordare a unui credit bancar tip linie de credit prestate în ultimii 3 ani (calculaţi până la data limită de depunere a ofertei), conţinând valori, perioade de prestare, beneficiari, indiferent dacă aceştia din urma sunt autorităţi contractante sau clienţi privaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii