Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:42 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum îl „plagiază“ Decebal Făgădău pe fostul primar, Radu Mazăre La final de sezon rece, un nou club de iarnă pentru pensionari (galerie foto)

ro

20 Feb, 2016 00:00 2263 Marime text
De ieri, pensionarii constănţeni care locuiesc în apropierea Casei de Cultură a Sindicatelor îşi pot da întâlnire la cel mai nou club inaugurat de Primărie.
 
Acesta se află în blocul situat la intersecţia bulevardului Alexandru Lăpuşneanu cu strada Poporului nr. 66 (bl. LE, parter). Cel de-al 13-lea club de iarnă pentru pensionari a fost amenajat în urma solicitărilor venite din partea mai multor persoane vârstnice. La evenimentul de inaugurare au fost prezenţi viceprimarul cu atribuţii de primar al Constanţei, Decebal Făgădău, viceprimarul Costin Răsăuţeanu şi purtătorul de cuvânt al Primăriei, Liviu Tramudana. 
 
Pe modelul fostului edil-şef al Constanţei, Radu Mazăre, viceprimarul cu atribuţii de primar a ţinut să dea mâna cu toţi cei prezenţi la evenimentul de inaugurare, a socializat cu ei şi le-a ascultat problemele.
 
„Oamenii sunt bucuroşi. Este un club foarte aşteptat, aici, în zona Casei de Cultură, unde locuiesc mulţi oameni. Avem multe blocuri cu zece etaje. Pe lângă clubul de vară, pe care l-am vizitat de mai multe ori, se simţea nevoia şi a unui club de iarnă. Procedurile au durat destul de mult. Eu am aflat de această solicitare undeva la sfârşitul anului 2015, am alocat banii, am căutat, am organizat procedurile legale şi iată că astăzi deschidem acest club“, a declarat Decebal Făgădău.
 
Reamintim că în municipiul Constanţa funcţionează, pe lângă cele 13 cluburi de iarnă, şi opt cluburi de vară. Viceprimarul cu atribuţii de primar a precizat că intenţionează să mai aducă unele schimbări în aceste cluburi. „Încercăm să integrăm în aceste cluburi programe de nutriţie, de consultaţie medicală şi programe sportive pentru cluburile de vară. De asemenea, îmi doresc ca, pe termen mediu, pe lângă cluburile de seniori, să aducem şi nepoţii aproape. Pentru că bunicii sunt cei care de obicei au grijă de nepoţi, o să aducem locurile de joacă lângă cluburile de pensionari“, a menţionat Decebal Făgădău.

Ti-a placut articolul?

Comentarii