Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cât se vinde o clădire-monument în Constanţa

ro

15 Apr, 2014 00:00 5259 Marime text
Piaţa imobiliară din ultimii ani este din ce în ce mai variată. Garsoniere, apartamente, vile somptuoase, dar şi case-monument pot fi găsite pe site-urile cu profil comercial. 

O clădire-monument cu arhitectură de epocă a fost pusă la vânzare pe www.mercador.ro. Imobilul este situat în Peninsulă, pe strada Nicolae Titulescu, la numărul 21. Conform descrierii din anunţ, terenul pe care se ridică clădirea are o suprafaţă de 506 mp. Suprafaţa construită la sol a imobilului este de 460 mp iar suprafaţă totală construită este de 1.310 mp. Casa a fost ridicată în anul 1922 şi a fost dobândită în 2008, în urma revendicării. Structura imobilului este de tip D+P+E1+E2+Pod înalt, are 82 de încăperi, din care 58 camere, 14 băi, 10 holuri şi 12 balcoane, un garaj şi opt locuri de parcare. Zidăria este realizată din cărămidă, pe fundaţii din piatră şi beton, planşeele şi scările sunt executate din beton armat, pardoselile sunt confecţionate din parchet natural, iar grupurile sanitare şi scările, din mozaic. Imobilul este vândut la preţul de 550.000 de euro.

Pe acelaşi site a fost scoasă la vânzare o vilă de 752 mp, construită în anul 1933. Vila D+P+2E este realizată din cărămidă. Potrivit anunţului, vila are, la demisol, trei camere, o bucătărie, o baie, două holuri, casa scării, o boxă şi două beciuri. La parter se află cinci camere, două bai, trei holuri, o toaletă şi casa scării. Etajul unu este compus din cinci camere, o bucătărie, o  baie, trei holuri, o toaletă, o debara, casa scării şi un balcon. La etajul doi sunt situate patru camere, o bucătărie, o baie, cinci holuri, o toaletă, o terasă, un hol, dar şi o terasă neacoperită. În curte se află un garaj de 19 mp şi o magazie de 4 mp.
Vila este situată pe bulevardul Ferdinand, colţ cu strada I.G. Duca, vizavi de Teatrul de Stat Constanţa. Imobilul poate fi cumpărat cu suma de 450.000 euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii