Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort Urban promite că va lua măsuri în privinţa gropii de la intersecţia străzilor Mihai Viteazu şi Constantin Brătescu

ro

25 Jun, 2014 00:00 1876 Marime text
Pe data de 11 iunie, cotidianul ZIUA de Constanţa a publicat articolul „Groapa de la intersecţia străzilor Mihai Viteazu şi Constantin Brătescu pune la încercare nervii constănţenilor“, în care prezenta nemulţumirea unui constănţean, supărat de faptul că un crater apărut la intersecţia străzilor amintite provoacă fisuri în pereţii blocurilor din vecinătate.

„De mai bine de trei luni, din cauza circulaţiei intense şi a gabaritelor mari ale automobilelor, s-a format o groapă la intersecţia străzilor Mihai Viteazu şi Constantin Brătescu, spre Piaţa Griviţei. Prin această groapă tropăie, într-o veselie şi cu viteză, autobuzele RATC 44, 48, 51, provocând trepidaţii şi fisuri locuinţelor noastre. Nu mai vorbesc de disconfortul creat de roţile care se izbesc de marginile gropii.

Ai impresia că au început explorările pentru gaze de şist. Domnii de la Confort Urban doi bani nu dau. Nici cei de la RATC, deoarece îşi strică maşinile“, ne-a scris constănţeanul, revoltat. Cu toate că informaţia a fost făcută publică, autorităţile locale nu au luat atitudine.
Ce spune Confort Urban
Mugur Voinescu, inginer-şef al Departamentului de Producţie din cadrul societăţii Confort Urban SRL, susține că, cel târziu joi, problema sesizată va fi remediată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 25 Jun, 2014 12:02 Intr-adevar, azi,25.06.2014, au inceput lucrarile de reparatii la intersectia M.viteazu cu Ctin Bratescu. Va multumesc pentru promptitudinea si ajutorul dvs. si pentru faptul ca nu ramineti indiferenti la problemele cetatenilor orasului Constanta.Multumiti,va rog, in numele nostru, si conducerii Confort Urban( ei au email-urile blocate si nu se poate lua legatura).