Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine-i ia locul lui Raducu?

ro

17 Dec, 2008 03:03 1590 Marime text

carmen_raducu_02.jpgVirginia Stancu a declarat că nu-şi doreşte să preia frâiele conducerii şi nici nu ştie când va veni răspunsul oficial de la Bucureşti

Începând cu 18 decembrie, Carmen Răducu, director executiv al Casei Judeţene de Pensii (CJP), va fi transferată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, în cadrul compartimentului Securitate şi Sănătate în Muncă.

Potrivit regulamentului interior, în absenţa directorului executiv, funcţia de conducere a instituţiei este îndeplinită de directorul economic, în acest caz, Virginia Stancu. Însă, nimic nu este bătut în cuie, iar Casa Naţională de Pensii şi alte Drepturi de Asigurări Sociale trebuie să decidă cine va fi viitorul şef al CJP Constanţa. Contactată telefonic, Virginia Stancu a declarat că nu-şi doreşte să preia frâiele conducerii şi nici nu ştie când va veni răspunsul oficial de la Bucureşti. În perioada 1 iulie 2007 - 16 decembrie 2008, când funcţia de director executiv a fost îndeplinită de Carmen Răducu, Casa de Pensii Constanţa a cunoscut o evoluţie importantă, aspect dovedit de faptul că a obţinut un punctaj de 9.07 la evaluarea Casei Naţionale de Pensii. Au fost deschise două puncte de lucru la Cernavodă şi Mangalia, au fost soluţionate peste 75% din cererile depuse pentru recalcularea şi re-evaluarea pensiilor şi s-au efectuat deplasări în judeţ pentru preluarea dosarelor.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii