Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:26 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt beneficiarii Un nou hipermagazin a primit ok-ul Primăriei Constanţa

ro

25 Nov, 2013 00:00 3672 Marime text
SC Tar Decirom SA şi Utilnavorep SC, beneficiarii investiţiei „Construire Imobil P+1E - hipermagazin, amenajare parcare auto, stand fast food, racord stradal accese parcare, totem publicitar şi organizare de şantier”au obţinut pe data de 22 noiembrie de la Primăria Constanţa autorizaţia de construire nr. 2113. Viitoarea investiţie va fi situată la intersecţia bd. Aurel Vlaicu şi strada Câmpinei, bd. Aurel Vlaicu nr. 28, 30, 36, 52”, pe un teren în suprafaţă de 32.000 mp.

Proiectul îşi propune construirea unui imobil P+1E – spaţiu comercial, parcare, două construcţii metalice pentru cărucioare, post trafo, rezervor incendiu subteran, panouri publicitare, gard şi realizarea amenajărilor necesare. Supermarketul va fi deservit de un parcaj pentru vizitatori cu o capacitate de 176 locuri şi o zonă de întoarcere pentru tiruri. Construcţia va fi de tip hală şi va avea o structură prefabricată din beton armat, având o formă dreptunghiulară în plan orizontal. În imediata apropiere a halei vor fi poziţionate câteva construcţii auxiliare: rezervorul de apă pentru incendiu cu staţie de pompe aferente, în sud-vestul clădirii, îngropat complet; depozitul pentru ambalaje, rampa de colectare a deşeurilor, rampa de descărcare a produselor; postul trafo; un Stand Fast Food în stânga accesului; două compartimente pentru cărucioarele de cumpărături în zona parcajului; panou şi pilon reclame.
Suprafaţa construită a clădirii spaţiului comercial va fi de 4633,55 mp. 

Despre cei doi beneficiari

SC Tap DeciRom SA are sediul social pe bd. Aurel Vlaicu nr. 52. Acţionarul majoritar al societăţii este SC Stone Group SRL, care deţine 98,% din capitalul social. Stone Group SRL este administrată de Alina Gîrleanu şi patronată de doctorul Octavian Raica (tatăl doctorului Dan Raica şi socrul lui Eugen Bogatu) şi Dumitru Teşeleanu (tatăl celui mai celebru vameş al Constanţei, Iulian Teşeleanu). Tar Decirom SA are ca domeniu de activitate închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare şi este administrată de fostul vameş Florin Dan Prisăcaru, Viorel Stănciulescu şi Alina Gîrleanu,.
SC UTILNAVOREP SA este o companie românească cu capital integral privat, fondată în anul 1992, prin privatizarea unei companii care asigura mecanizarea lucrărilor de construcţii, precum şi confecţiile metalice pentru construcţia Canalului Dunăre-Marea Neagră, cu sediul în oraşul Constanţa (cel mai important port la Marea Neagră). Utilnavorep SA este controlată de Marian Mitrea, fost director general, în prezent director tehnic Exploatare Lucrări Hidrotehnice la Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Ti-a placut articolul?

Comentarii