Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine a câştigat concursul organizat de ZIUA de Constanţa şi Taverna Sârbului Maria Dragomiroiu a făcut senzaţie la „Serbările Toamnei" de la Taverna Sârbului

ro

15 Oct, 2011 00:22 2850 Marime text
9_Taverna_Maria_Dragomiroiu.jpgJoi, prima zi a „Serbărilor Toamnei" la Taverna Sârbului, a fost una de sărbătoare pentru oaspeţii care au trecut pragul localului.

Toţi au fost întâmpinaţi cu must şi pastramă, aşa cum numai la români se întâlneşte, dar şi cu muzică autentică românească. Invitatul special al primelor două seri ale „Serbărilor Toamnei" organizate de Taverna Sârbului a fost cunoscuta interpretă de muzică populară Maria Dragomiroiu. Împreună cu formaţia care a însoţit-o, artista a oferit un spectacol nemaipomenit, gustat din plin de cei care au decis să-şi petreacă cele două seri în acest loc minunat.

taverna2.jpgToţi oaspeţii au fost absorbiţi de atmosferă şi totodată şi de preparatele delicioase pe care bucătarii de la Taverna Sârbului le-au pregătit. Nu au lipsit nici sârbele încinse de oaspeţii puşi pe petrecere, pe ritmuri autentice româneşti şi cântate de una dintre cele mai bune voci ale muzicii populare pe care le are ţara noastră.

„Serbările Toamnei" continuă şi astăzi în aceleaşi coordonate.

De asemenea, aşa cum anunţam în paginile cotidianului nostru, joi, în prima seară a evenimentului, a avut loc şi extragerea prin care s-a desemnat câştigătorul concursului organizat de ZIUA de Constanţa şi Taverna Sârbului, a cărui miză era o cină romantică pentru două persoane la restaurantul Taverna Sârbului. Maria Dragomiroiu, cea care a făcut extragerea bileţelului cu nume câştigător, a avut mână bună pentru Georgiana Sintea. Fericita câştigătoare şi partenerul său au fost prezenţi aseară la Taverna Sârbului pentru a beneficia de premiul oferit.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii