Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aţi mai văzut aşa ceva? Mamaia va avea o parcare în mijlocul bulevardului (galerie foto)

ro

16 May, 2013 00:00 3282 Marime text
Angajaţii societăţii Confort Urban lucrează de zor la o parcare situată chiar la intrarea în staţiunea Mamaia, lângă Pavilionul Expoziţional. Parcarea va fi una inedită pentru Constanţa, dat fiindcă este situată chiar pe mijlocul bulevardului Mamaia.

„Zona în care s-a decis amenajarea acestei parcări era mereu plină de nisip, adus de vânt. Parcarea va fi gata până pe 1 iunie”, a explicat şeful Departamentului Producţie, inginer Mugur Voinescu. Astfel, până la începerea sezonului estival, în staţiunea Mamaia vor fi finalizate lucrările la 80% din cele aproximativ 1.200 de noi locuri de parcare la care, în prezent, lucrează angajaţii SC Confort Urban SRL. Inedit este că parcarea se amenajează chiar în mijlocul bulevardului Mamaia. „Nu s-a luat nici un metru din benzile de circulaţie. S-a utilizat doar acel spaţiu verde, pe care şi aşa nu creştea nimic. Benzile fiind cu sens unic, maşinile vor fi parcate fiecare pe partea sa”, a mai spus inginerul Mugur Voinescu. Reprezentatul Confort Urban a mai spus că pentru fluidizarea circulaţiei rutiere, în dreptul Pescărie va fi amenajat şi un sens giratoriu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • arabu' 17 May, 2013 11:40 Sezonul estival a inceput la 1 mai, dar de ce sa stie asta, e inginer si atat.
  • maria 16 May, 2013 20:15 Oare ???? Locuiesc in zona si acea portiune era mereu verde,dar, e nevoie de parcare pentru turistii hotelului Malibu. Al cui e hotelul ? Ce legatura are cu salvamarul ?