Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arimex Comexim 2000 SRL va ridica o troiță în Mamaia Petre Preda - „Troița este întâlnirea cu Dumnezeu, prilej de încântare și reculegere“

ro

01 Apr, 2015 00:00 3192 Marime text
Arimex Comexim 2000 SRL, cea care oferă hrana zilnică pacienților internați la Spitalul Clinic Județean de Urgență și la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase Constanța, se îngrijește și de sufletele noastre. După ce a ridicat patru troițe, Petre Preda, administratorul societății Arimex Comexim 2000 SRL, este la cea de-a cincea faptă bună de acest gen.
 
Cu binecuvântarea IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, în numele iubirii lui Dumnezeu față de oameni și al jertfei Mântuitorului nostru, SC Arimex Comexim 2000 SRL va ridica o noua troiță, la intrarea în stațiunea Mamaia, în locul unde se va înălţa Capela Tinerilor. Ieri, a fost pusă piatra de temelie a viitoarei troițe. „Tinerii care îşi petrec vacanţa la mare și vor să se căsătorească în stațiune își pot realiza visul la viitoarea capelă, unde părintele paroh, preotul Cezar Axinte, coordonator al Centrului Eparhial al Tinerilor din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, cel care a avut, de fapt, iniţiativa construirii acestui lăcaş de cult în staţiunea Mamaia, le va oficia dorința. Troița este întâlnirea cu Dumnezeu, în folosul turiștilor, dar și al localnicilor, prilej de încântare, dar și de reculegere“, ne-a spus Petre Preda.
Piatra de temelie a acestei troițe a fost sfințită de părintele Gheorghe Nadoleanu, asistat de teologul Vasile Cristinel Mușat. „Troița va fi sfințită de Paște, după care întâlnirea cu Dumnezeu va fi posibilă în fiecare zi“, a adăugat Petre Preda.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii