Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aplauze şi emoţii pentru constănţeni Fanfara RAJA „Muzica Apelor“, premiată la Festivalul Internațional din Italia (galerie foto)

ro

05 Jun, 2014 00:00 4077 Marime text
În perioada 29 mai - 3 iunie, la Giulianova, Italia, s-a desfășurat cea de-a XV-a ediție a Festivalului Internațional de Fanfare, la care au participat formații de renume din Italia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Polonia, Croația, Bulgaria, Lituania, Ucraina, Japonia şi România.

Deşi a participat la competiţie pentru prima dată, fanfara SC RAJA SA „Muzica Apelor“ a reușit să câștige simpatia italienilor, dar și a membrilor juriului. La concertele susținute în aer liber, în pas de marș, prin orașul Giulianova, constănțenii au fost „ținta“ bucuriei italienilor din oraș. Evoluţia formației „Muzica Apelor“ a ajuns la inima publicului, motiv pentru care constănţenii şi-au adjudecat premiul pentru popularitate. Emoţiile au ajuns la apogeu în momentul decernării cupei, când formaţia de la malul mării a fost îndelung aplaudată de toți cei prezenți - participanți, public și juriu. Au urmat premiul pentru cel mai bun instrumentist, premiul pentru cea mai bună prestație artistică, iar Melisa Braiș, în vârstă de doar 5 ani, a câștigat premiul pentru cea mai bună dansatoare. Nici prestația dirijoarei Inga Postolache nu a trecut neobservată, ea obținând premiul pentru cel mai bun dirijor. Surprizele nu s-au oprit însă aici, Inga Postolache fiind distinsă şi cu titlul de Miss Festival. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii