Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:06 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apel umanitar Liga Militarilor Profesionişti vine în ajutorul Sarei Maria, fetița cap. Zaharia Sorinel din cadrul Fregatei F-222 "Regina Maria"

ro

15 Dec, 2020 09:53 2797 Marime text


În prag de sărbători, Liga Militarilor Profesionişti îşi îndeamnă membrii să fie alături de Sara Maria, fiica Cap. Zaharia Sorinel din cadrul Fregatei F-222 "Regina Maria"

„De Crăciun, şi nu doar de Crăciun, să fim cu toții mai buni, să dăruim speranță micuței Sara Maria care, astăzi, în preajma sărbătorilor mult aşteptate de noi toți, ne mulțumeşte pentru ajutor şi pentru implicare.  Evoluția Sarei este una pozitivă mulțumită implicării voastre, însă costurile tratamentelor de care încă are nevoie depăşesc cu mult posibilitățile financiare părinților.

Suntem în luna Decembrie, luna în care fiecare dintre noi dorește să vadă numai bucurie în jur!”, este apelul militarilor


Sara-Maria este micuța care în urma nașterii premature, la doar 25 de saptamani, a făcut hemoragie intracraniană grad IV şi a fost diagnosticata cu HIDROCEFALIE, EPILEPSIE, PARALIZIE CEREBRALA, HEMIPAREZA PE PARTEA STÂNGĂ. LMP a mai cerut ajutorul şi în trecut, iar azi părinții Sarei sunt recunoscători pentru toată susținerea. Sara a trebuit sa treacă prin multe încercări grele, dar, cu ajutorul terapiilor și al lui Dumnezeu, reușește sa evolueze ușor!

Părinților le este destul de greu să reușească să îi achite terapiile (kinetoterapie de 2 ori pe zi, hidrokinetoterapie, terapie jka, terapie ABA, logopedie). Toate aceste proceduri sunt foarte costisitoare.

Sara-Maria trebuie să ajungă la medicul său care este in TURCIA, pentru a repeta testele efectuate acum mai bine de un an. Pentru a putea ajunge in Turcia, Sara-Maria are nevoie de suma de 2500€, sumă pe care părinții micuței nu şi-o pot permite...

Este imperios-necesar ca Sara sa ajungă cât mai curând la control pentru a se determina dacă drenajul ventriculo-peritoneal functioneaza cum trebuie, daca are nevoie sa i se schimbe tratamentul pentru epilepsie sau dacă trebuie sa primească  alte medicamente.

Minunile există şi împreună le putem face să devină realitate!”, au mai spus organizatorii actului caritabil


Putem să o ajutăm pe Sara donând în contul IBAN: RO07BRDE140SV62942011400, deschis la BRD pe numele Zaharia Sorinel.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii